Suzy Q is er voor jou, voor jou als moeder en voor jou als vrouw die met kinderen werkt. Al langer loop ik tegen dingen aan in het moederschap maar zeker ook als pedagogisch medewerker, collega en vriendin. Kinderen moeten veel, vrouwen zijn overspannen, iedereen wilt meer, snel en perfect. Ik zie steeds meer vrouwen  wijken onder druk en steeds meer belanden in een burn-out. Zo ook ik bijna. Vrouwen willen werken, maar hebben ook nog kinderen en een heel huishouden thuis. Voor de buitenwereld lijkt alles perfect maar in de kern zijn veel vrouwen ongelukkig met de druk die de maatschappij ze oplegt. Is dit iets wat we ons zelf hebben opgelegd?

Dit platform is bedoelt voor alle moeders, alle vrouwen die struggelen met hun ware ik. Die inspiratie en motivatie nodig hebben. Die een verandering willen zien in de samenleving, onder vrouwen en op social media. Vrouwen die weer het vuurtje in hunzelf willen aanwakkeren. Weer in verbinden met zichzelf en de aarde willen staan. Die mindfull, rustig en met plezier van het leven willen genieten samen met hun gezin. Die weer terug naar de kern willen. Een rustiger, voller en het gevoel echt te leven, in plaats van geleefd te worden.

Vrouwen die het leven van zichzelf EN van hun kinderen positief willen veranderen.

Er komen vele blogs en podcast aan voor jou om weer te gaan genieten van je (gezins)leven, van je werk met kinderen en van jezelf. Ook ben ik met het label Studi.jo MELT bezig om fijne digitale tools te ontwikkelen om jouw als vrouw te ondersteunen en helpen tijdens deze zoektocht naar jezelf.

Liefs Joanna